top of page
IMG_3420.jpg
Ung og aktiv_4x.png

Vi tilbyr kurs for barn og unge fra 6 til 18 år med hund. Instruktørene tilrettelegger for et trygt og aktivt miljø. Her har vi det gøy med hund gjennom fokus på mestring og positive opplevelser. Kurset omhandler grunnleggende rundt det å ha hund, hverdagslydighet, lydighet, rallylydighet, agility og bruks.

Hverdagslydighet

Dette er øvelsene som gjør din hverdag med hunden roligere, mer kontrollert og hyggelig. Eksempler på hverdagsøvelser er rutiner, inntil, innkalling, vær så god og legg deg.

Lydighet

Lydighet bruker man i alle hundesporter, også i trening av familiehunden. Derfor bør man starte å trene lydighet så fort valpen har blitt trygg i sitt nye hjem. Man har mange like øvelser i de to forskjellige lydighetsformene; lydighet og hverdagslydighet. Forskjellen er hvor nøye man vil ha hunden i posisjonen (der hunden skal være i det man har kommandert hunden til).

Rallylydighet

I rallylydighet går eier og hund en bane sammen i en bestemt rekkefølge. Banene består av 15 til 22 skilt med øvelser fra lydighet, agility og freestyle.

Agility

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me.

Bruks

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me.

KURSINFORMASJON

14.-16 april - nybegynner

Deltagelse på kurset gir deltager ett års medlemskap i klubben og i tillegg noen flotte overraskelser fra Kyonis på nybegynnerkursene. Instruktør er Rita Bredesen.

Begrenset antall plasser -10 per kurs.

34765af3-c3f1-4833-b354-34e0ce3cef6b.png

Vi ønsker å rette en stor takk til Gjensidigestiftelsen som har innvilget midler til Ung og aktiv - Kyonis hundeklubb under prosjekt tittel Barn og hund i 2022.

bottom of page