top of page

Kurs hos Kyonis

Kyonis er en klubb med fokus på det sosiale for hund og eier. Vi jobber derfor mye med språk og adferd i våre aktiviteter. Alltid med utgangspunkt i positiv forsterkning. Vi tilbyr grunnkurs i en del forskjellige hundesporter. Vi anbefaler å delta på vårt kurs i hverdagslydighet før en eventuelt kaster seg på andre aktiviteter.

Har du spørsmål kontakt oss :) 

Valpekurs

På valpe- og unghudkurs jobber vi med positiv kommunikasjon mellom eier og hund fra starten av. Her blir det miljøtrening og mye av kurset går på å lære en god kontakt via lek og trening. Også det å lære valpen å takle de mange forskjellige inntrykk og forstyrrelser de møter daglig.

Grunnkurs hverdagslydighet

Hverdagslydighet er øvelsene som gjør hundeholdet enklere i hverdagen og gir gode rammer for hunden.  Her jobber vi med hverdagsøvelser - Kontakt, Ro, Være her, Be om lov, Bilrutiner, Helse og Pels, 5 om dagen. Og aktiviseringsøvelser, bindetrening og grensesetting.

Spor - introduksjonskurs

Her lærer hunden å lete etter gjenstander og følge spor av mennesker.  Dette er en aktivitet som bygger godt samarbeid og godt forhold mellom hund og eier.

Pris 2400 kr

(2000 kr for medlemmer)

Lydighet

Dette kurset tar for seg en kombinasjon av hverdagslydigheten og lydigheten - etter mange års erfaring innenfor begge sjangerne ser vi at det er lurt å kombinere og samkjøre for å få best mulig resultat på din hund.
Vi bruker kun positive forsterkere slik at ekvipasjene får mestringsfølelse og utvikles sammen ut fra det.
Kurset passer dere som enten har gått valpekurs eller grunnkurs hverdagslydighet. Hunden må minst være 6 mnd.

Agility

Agility er en hundesport med fart og spenning for hunden. Klubben har greit med baneutstyr til øving for nybegynnere og klasse 1.  

Rallylydighet - lydighet

Rallylydighet er en spennende aktivitet for hund og eier. Man kan trene for å konkurrere eller bare kose seg med kvalitetstid som hundene setter pris på.

Ung og Aktiv

Ung og aktiv er vårt kurstilbud til de under 18 som er glade i, har lyst til å lære mer om, og ha det gøy med hunden sin. Vi setter jevnlig opp forskjellige kurs og tilpasser aktiviteter ut fra gruppens ønsker. Disse kursene har agility som hovedfokus med elementer fra hverdagslydighet, språk og rallylydighet.

274230871_10160386695280229_3907898740030690605_n.jpg
bottom of page