top of page

Treningsfilosofi

Vi bestreber oss på å lære våre hunder i samspill med eier, å få bedre hverdagshunder i forskjellige miljøer. Vi bruker kun positive forsterkninger og lar hundene lære i godt miljø. 

Hundens språk og adferd er utgangspunktet for bruk av de forskjellige læringsmetodene.

 

Our Team

Helle Lehnert

Sertifisert instruktør

Helle er utdannet innenfor språk og adferd, og hverdagslydighet hos Lundqvist Hundeskole.

Hun brenner for glade og lykkelige hunder med positive metoder og «Ro» som grunnpilar.

Hun har erfaring innenfor lydighet, rallylydighet, agility, og sopp og råtehund. Hun har vært frislippinstruktør i 12 år. Helle har konkurrert i lydighet, rallylydighet og agility men fokuserer det meste av sin tid på Kyonis og gode opplevelser for medlemmer og kursdeltakere. Hun ble utdannet sopp og råte hundefører i 1994 og jobbet noen år innenfor brann og vannskadede bygninger. Hun har holdt kurs i hverdagslydighet i 11 år og lært utrolig mye for hvert kurs. Helle har stor kjærlighet til Briarden og er aktiv i Norsk Briard og Picard klubb.

Motto - alle skal få muligheten til å føle mestringsfølelse.

  • Facebook
Helle Lehnert
211039215_10157821348732471_6206005737563230888_n.jpg

Rita Bredesen

Sertifisert instruktør

Rita har vokst opp med hunder fra hun var liten. I barndommen var hun med på flere samlinger i regi av NTK. Da hun gikk til anskaffelse av egen hund falt valget på en amstaff. Dette var en hund hun lærte mye av. Hun har nå 2 blandingshunder. Maya på 10 år som er pensjonert og Phoebe på 8 som hun konkurrerer med.

.Hun har deltatt på flere hundekurs og ble tidlig medlem i en klubb i Oslo som tok vare på alle. Dette er noe hun har tatt med seg videre, det å dele erfaring og bli tatt vare på uansett hva man skal bruke hunden til.

Hun har konkurrert i flere hundesporter. Hun har vært innom de fleste grenene, f.eks  Flyball, lydighet (kl2), Rallylydighet (Elite) agility og bruks.

Rita er opptatt av at hundeeier finner en eller flere aktiviteter som hunden og eier kan gjøre sammen. Noe som de begge kan mestre og syns er morsomt og givende.

  • Facebook

Kitty Gauksrud

Ringtreningsansvarlig

Jeg har ett lite Engelsk Cocker Spaniel oppdrett. Hjemmeboende hunder er; kjeftesmella Vanja på 8 og Pleaseren Idy på 5 som bare er snill og god. Vanja er godkjent ettersøkshund og Norsk og Svensk Viltsporchampion.

Vi trives godt ute i skog og fjell, med og uten blod på flaske.

  • Facebook
21688305_1661715873890960_7397456588927436573_o.jpg

Kunne du tenke deg å være instruktør hos oss?

Passer dine verdier og din erfaring inn i vår klubb blir vi gjerne bedre kjent.

bottom of page