top of page

Treningsfilosofi

Vi bestreber oss på å lære våre hunder i samspill med eier, å få bedre hverdagshunder i forskjellige miljøer. Vi bruker kun positive forsterkninger og lar hundene lære i godt miljø. 

Hundens språk og adferd er utgangspunktet for bruk av de forskjellige læringsmetodene.

 

Our Team

Helle Lehnert

Sertifisert instruktør

Helle er utdannet innenfor språk og adferd, og hverdagslydighet hos Lundqvist Hundeskole.

Hun brenner for glade og lykkelige hunder med positive metoder og «Ro» som grunnpilar.

Hun har erfaring innenfor lydighet, rallylydighet, agility, og sopp og råtehund. Hun har vært frislippinstruktør i 12 år. Helle har konkurrert i lydighet, rallylydighet og agility men fokuserer det meste av sin tid på Kyonis og gode opplevelser for medlemmer og kursdeltakere. Hun ble utdannet sopp og råte hundefører i 1994 og jobbet noen år innenfor brann og vannskadede bygninger. Hun har holdt kurs i hverdagslydighet i 11 år og lært utrolig mye for hvert kurs. Helle har stor kjærlighet til Briarden og er aktiv i Norsk Briard og Picard klubb.

Motto - alle skal få muligheten til å føle mestringsfølelse.

  • Facebook
Helle Lehnert
211039215_10157821348732471_6206005737563230888_n.jpg

Rita Bredesen

Sertifisert instruktør

Rita har vokst opp med hunder fra hun var liten. I barndommen var hun med på flere samlinger i regi av NTK. Da hun gikk til anskaffelse av egen hund falt valget på en amstaff. Dette var en hund hun lærte mye av. Hun har nå 2 blandingshunder. Maya på 10 år som er pensjonert og Phoebe på 8 som hun konkurrerer med.

.Hun har deltatt på flere hundekurs og ble tidlig medlem i en klubb i Oslo som tok vare på alle. Dette er noe hun har tatt med seg videre, det å dele erfaring og bli tatt vare på uansett hva man skal bruke hunden til.

Hun har konkurrert i flere hundesporter. Hun har vært innom de fleste grenene, f.eks  Flyball, lydighet (kl2), Rallylydighet (Elite) agility og bruks.

Rita er opptatt av at hundeeier finner en eller flere aktiviteter som hunden og eier kan gjøre sammen. Noe som de begge kan mestre og syns er morsomt og givende.

  • Facebook

Kitty Gauksrud

Ringtreningsansvarlig

Kitty har ett lite Engelsk Cocker Spaniel oppdrett. Hjemmeboende hunder er; kjeftesmella Vanja på 8 og Pleaseren Idy på 5 som bare er snill og god. Vanja er godkjent ettersøkshund og Norsk og Svensk Viltsporchampion.

De trives godt ute i skog og fjell, med og uten blod på flaske.

  • Facebook
21688305_1661715873890960_7397456588927436573_o.jpg
373422321_866227961163875_7777330274435662722_n_edited.jpg

Bente Fergi

Sertifisert instruktør

Bente har sin instruktørutdannelse hos Lundqvist Hundeskole. Utdannelsen besto av 3 moduler som gikk over 1,5 år. Der lærte vi

1. adferd og læring

2. kartlegging og problemløsning

3. pedagogikk 

Bente har også deltatt på mange forskjellige kurs. Deriblant  valpekurs, grunnkurs, lydighetskurs, idspor-, blodspor-, feltsøk-, søk- og spesialsøkskurs hos Lundqvist Hundeskole. Hun har også gått flere kurs hos andre. Bente har trent retrieverjakt og bruker det som en fin aktivitet for labbisene. Hun er godkjent besøksvenn med hund gjennom Røde Kors, og tok i den forbindelsen grunnkurs i førstehjelp, psykososial førstehjelp, og temakurs omsorg hos Røde Kors.

 

Bente har vokst opp med hunder og fikk sin første Labrador Retriever i en alder av 17 år. Hun har siden da hatt en stor kjærlighet for Labradoren. Idag har de 4 labradorer Akita og Zita på 5,5 år, og Tara og Leo på 13 mnd. Hun er veldig glad i skogturer, spor, søk og hverdagslydighet, og «ro» trening er viktig for henne.

 

Bente har trent hunder i mange år og syns også det er viktig og finne noe å gjøre sammen med hunden sin, som både hund og eier liker. Da vil du og hunden få et mye bedre samarbeid, og dere vil få så mye moro sammen.

  • Facebook

Terje Johansen

Sertifisert instruktør

Terje har sin instruktørutdannelse hos Lundqvist Hundeskole. Den besto av 3 moduler som gikk over 1,5 år. Der lærte vi 

1. adferd og læring

2. kartlegging og problemløsning

3. pedagogikk.

Terje har også deltatt på mange forskjellige kurs deriblant valpekurs, grunnkurs, lydighetskurs, idspor-, blodspor-, feltsøk-, søk- og spesialsøkskurs hos Lundqvist Hundeskole. Han har også gått flere kurs hos andre. Terje har tent retrieverjakt. Han er godkjent besøksvenn med hund gjennom Røde Kors. Han tok i den forbindelsen grunnkurs i førstehjelp, psykososial førstehjelp, og temakurs omsorg hos Røde Kors.

 

Terjes første møte med hund var Stella en norsk buhund som vi hadde på gården. Så gikk det noen år, og så kom labradoren Taiko inn i livet vårt, og med han ble Terje ordentlig forelsket i labradoren. Så idag har de labradorene Akita og Zita på 5,5 år, og Tara og Leo på 13 mnd. Etter og ha vært med på x antall kurs og treninger rundt omkring hos forskjellige klubber, og sett hva de forskjellige hundene kan utrette om de er små eller store så er det jobben og gleden mellom hund og eier som fascinerer Terje.

 

Terje liker og trene allsidig, men spor og feltsøk er vel det som ligger nærmest.  Hverdagslydighet er vel det aller viktigste, vi lærer våre 4 beinte, og vi elsker og gå turer i skog og mark.

  • Facebook
375023455_1024202568720999_380702938829875020_n_edited.jpg

Kunne du tenke deg å være instruktør hos oss?

Passer dine verdier og din erfaring inn i vår klubb blir vi gjerne bedre kjent.

bottom of page